Ambassadører

Nordjysk Pigekor fik i juni 2019 to ambassadører. Det er Anne Middelboe Christensen, dramaturg, og Lars Sennels, direktør for Vendsyssle Teater. Parret blev udnævnt ved Nordjysk Pigekors sommerkoncert 2019 i en fyldt koncertsal på UCN på Skolevangen.

– Det er en meget stor ære, at Nordjysk Pigekor har valgt netop os, siger Anne Middelboe Christensen, der betegner det som en formalisering af et allerede godt venskab, og det kan Lars Sennels bakke op om:

– På teatret har vi allerede stor glæde af Nordjysk Pigekor, som stiller op, når vi beder om det. Eksempelvis da vi afslørede kunstværket Bodies on Balconies (skulpturelt værk i teatrets foyer skabt af Uffe Isolotto), og pigerne stod på vores balkon og sang Sebastians Romeo, eller da vi i forbindelse med valget havde vælgermøde, siger Lars Sennels.

Både han og Anne Middelboe Christensen betegner koret som det bedst blandt amatørkor, og de mener, at koret rammer et meget højt, korteknisk niveau.

– Jeg ser faktisk også koret som ambassadør. Nordjysk Pigekor er ambassadør for vores landsdel, og derfor skal vi selvfølgelig samarbejde. Det er vejen frem for Nordjylland, siger Lars Sennels.